tijdelijke gewijzigde openingstijden i.v.m. ziekte eigenaresse en 1 personeelslid

Beste clientèle, door een al maanden durende burn-out van Malaika de eigenaresse. De langdurig afwezigheid van ons personeelslid Wilko en de gevorderde leeftijd van Frank 69 jaar, zijn wij tijdelijk lichamelijk en fysiek niet in staat de winkel hele dagen door ons 2 te bemannen. Daarom hebben wij moeten besluiten onze winkel slechts tijdelijk open te stellen en wel: Van dinsdag Tm donderdag van 09.00 tot 14.00 uur. Vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur en zaterdag van 08.30 tot 16.00 uur. Wij begrijpen dat dit geen normale openingstijden zijn voor onze winkel maar een ander alternatief voor herstel en zelfbescherming is er niet. Wij denken dat op deze manier wij u toch gewoon 5 dagen per week kunnen voorzien van onze heerlijkheden. Wij hopen op uw begrip.

Lieve groeten Malaika en Frank

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *